SEO

Zoekmachineoptimalisatie, ookwel Search Engine Optimization of SEO genoemd is een onderdeel van zoekmachinemarketing en kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine, op de voor die webpagina relevante trefwoorden, trefwoordcombinatie(s) casu quo zoekterm(en). Met andere woorden: de teksten op uw website bepalen de kracht van uw website.

Het opzetten van een site is vaak niet het grootste werk. Het verschaffen van goede en gestructureerde informatie op een website is daarentegen niet evident. Er komt heel wat bij kijken om dit te bewerkstelligen. Gedegen onderzoek naar de doelstellingen van een bedrijf is een noodzaak. Het correct interpreteren van deze vergaarde informatie en het juist omschrijven voor op een site is de taak van een SEO specialist. Citarex kan u hierbij helpen. 

Citarex biedt u twee opties aan:

  • Citarex geeft u de mogelijkheid een cursus te volgen waarna u zelf aan de slag gaat met het aanpassen van uw website, (dit blijft afhankelijk van uw eigen schrijfvaardigheden)
  • Citarex neemt het SEO project in eigen hand en u laat u verrassen door uw geoptimaliseerde website.

Voor een prijsindicatie verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Aangezien een SEO project voor iedere website verschillend zal zijn kunnen wij hier geen vast bedrag voor opstellen. De richtlijn is echter rond de € 750,-.